Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ…

Μια ακόμη αθλιότητα της Ν.Ε  ΠΙΕΡΙΑΣ   ΤΟΥ  ΚΚΕ  έρχεται να προστεθεί σε πάρα πολλές άλλες  θυμίζοντας μέρες τού Ζαχαριαδικού  ζόφου  και της  «στοχοπροσήλωσης» (ο όρος  χρησιμοποιήθηκε από τον Ζαχαριάδη).
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην ανακοίνωση της  παραπάνω οργάνωσης σχετικά με την απόφαση  που πάρθηκε από την δημοτική παράταξη «Βόρεια Πιερία - Δημοκρατία - Ανάπτυξη» για υποστήριξη  του υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Πύδνας- Κολινδρού  κ . Βαγγέλη Λαγδάρη.
Κατ’ αρχήν την απόφαση την πήρε  η Δημοτική παράταξη σε συνέλευσή της.
Από τα στελέχη του ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ, που υποστήριξαν την άποψη αυτή ήταν μόνο… ένα. Το ΚΚΕ βρήκε την ευκαιρία να κατακεραυνώσει τον ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ  χωρίς να μπει στον κόπο να μάθει πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Φυσικά η αλήθεια και η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρουν το ΚΚΕ. Βλέπει τα πράγματα μέσα από το δικό του φακό και ενεργεί σύμφωνα με την δική του γραμμή. Την αλήθεια «άστην να κουρεύεται».
Κάνω γνωστό στους «εισαγγελείς» του ΚΚΕ  ότι ο υποφαινόμενος, αν το ΚΚΕ με θεωρεί στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και είναι κατά της συνεργασίας αυτής.
Εξανίσταμαι γιατί το ΚΚΕ με αφορμή ότι μόνο ένα στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο πήρε θέση υπέρ της συνεργασίας με τον κ.Λαγδάρη  εξαπολύει μύδρους  εναντίον  του γιατί αυτό επιτάσσει η «στοχοπροσήλωση», δηλαδή  πρώτος στόχος είναι ο  ΣΥΝ /ΣΥΡΙΖΑ  και πρέπει σε κάθε περίπτωση να χτυπηθεί…
Δυστυχώς, λόγω της μακρόχρονης πορείας μου μέσα στο αριστερό - κομμουνιστικό κίνημα δεν είναι η μόνη αθλιότητα που αντίκρισα., είναι αμέτρητες…

Μίμης Κασαπίδης
Κομμουνιστής, όχι μέλος του ΚΚΕ,
μακριά από τον φανατισμό των
καλόγερων του Μεσαίωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου