Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση με τους διευθυντές των Α’ και Β’ ΔΟΥ Κατερίνης

 Συνάντηση με τους διευθυντές των Α’ και Β’ ΔΟΥ Κατερίνης κ. Καρακικέ και κ. Καμάκα είχε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, όπου συζητήθηκαν κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυο οικονομικές υπηρεσίες του νομού αλλά και οι επιπτώσεις της κρίσης στην οικονομία της Πιερίας.

Έγινε ειδική αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού λόγω της οικονομικής κρίσης να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, στην κρίσιμη περίοδο που διανύουν πολλές αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι δυο υπηρεσίες ώστε να τους διευκολύνουν στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος και τους επιτρέπεται.
Οι επιχειρήσεις βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, τόνισε ο κ. Κουκοδήμος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τους διευθυντές των δυο ΔΟΥ σημειώνοντας μεταξύ άλλων: Παρακολουθούμε την αγορά να αγκομαχά, τους μικρομεσαίους να σηκώνουν τα χέρια, τους επαγγελματίες να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, και την ίδια στιγμή, να ανακοινώνονται νέα μέτρα, έλεγχοι, επιβαρύνσεις. Ο χειμώνας που έρχεται θα δοκιμάσει σκληρά και την τοπική μας οικονομία και όσο αυτό δεν αποτρέπεται με μέτρα στήριξης της αγοράς και της ρευστότητας, κάθε ίχνος αισιοδοξίας εξαφανίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου