Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Υπερψηφίστηκε ο Ισολογισμός-Απολογισμός 2009 από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου

Έργα 30 εκατ. € ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δίου, που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου το Δ.Σ. του δήμου Δίου με θέμα την έγκριση του ισολογισμού και απολογισμού χρήσης 2009. Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων έκανε ο λογιστής κ. Κώστας Ζησόπουλος με τα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου, ενώ οι ορκωτοί λογιστές παρουσίασαν την έκθεση ελέγχου νομιμότητας των οικονομικών στοιχείων.
Το λόγο στη συνέχεια πήραν δημοτικοί σύμβουλοι με ερωτήσεις και τοποθετήσεις προς τους εισηγητές και το δήμαρχο.
Τη διαδικασία έκλεισε ο δήμαρχος, επισημαίνοντας τη διαφάνεια περί των οικονομικών, αιτιολόγησε το ύψος των οφειλών προς τρίτους και τις τράπεζες, κυρίως όμως αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έγινε στο δήμο τα τελευταία χρόνια.
«Κάναμε το δήμο μας πρωταγωνιστή και τους δημότες μας να αισθάνονται πολίτες πρώτης κατηγορίας», σημείωσε ο δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος. Κλείνοντας αναφέρθηκε στα έργα που έχει διασφαλίσει ο δήμος από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ,

1.    Δίκτυα αποχέτευσης βιολογικού καθαρισμού
2.    Αντιπλημμυρική προστασία
3.    Κατασκευή Λυκείου
4.    Κατασκευή Νηπιαγωγείου Αγίου Σπυρίδωνα
5.    Δίκτυα μεταφοράς ύδρευσης
6.    Επέκταση του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών
7.    Χρηματοδότηση του Φεστιβάλ Ολύμπου

«Αφήσαμε παρακαταθήκη στη νέα δημοτική αρχή έργα που ξεπερνούν τα 30 εκατ. € και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό», σημείωσε ο κ. Παπαχρήστος, ευχαριστώντας συγχρόνως όλους τους συναδέρφους στο δημοτικό συμβούλιο, τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του δήμου για την ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου