Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος στην Κατερίνη

Στην παρουσίαση του βιβλίου του «Χρηματοδοτικά εργαλεία για πράσινες επενδύσεις στην Αυτοδιοίκηση»

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 7.30' μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο (ΕΚΑΒΗ)

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ευρωβουλευτής με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, όχι μόνο μεταξύ των Ελλήνων αλλά και όλων των Ευρωβουλευτών. Καρπός αυτής της δραστηριότητας και της εμπειρίας που απέκτησε, αποτελεί και το βιβλίο «Χρηματοδοτικά εργαλεία για πράσινες επενδύσεις στην Αυτοδιοίκηση» που εξέδωσε πρόσφατα. Στο βιβλίο αναλύονται με λεπτομέρεια τρόποι και διαδικασίες χρηματοδότησης πράσινων επενδύσεων που είναι εφικτές ακόμα και στις σημερινές συνθήκες χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πιερίας οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 στην επάνω αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ).
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Χρήστος Ζουμπουλίδης, δικηγόρος και μέλος των Οικολόγων Πράσινων Πιερίας και ο συγγραφέας που όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Θα ακολουθήσει συζήτηση για τα θέματα που θέτει το βιβλίο αλλά και για την πολιτική και τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις προσεχείς εκλογές.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης,  ο Μιχάλης Τρεμόπουλος θα δώσει συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Πιερίας, η οποία θα προηγηθεί της παρουσίασης (ώρα 7.00 μ.μ.)
Καλούμε τους πολίτες της Πιερίας να προσέλθουν στην εκδήλωση γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από τα ζητήματα που θέτει η πολιτική οικολογία μπορούν να δοθούν απαντήσεις και στη σημερινή πολύπλευρη κρίση.

Οικολόγοι Πράσινοι  Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου