Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου με το δήμαρχο Μεθώνης

Στο δήμο Μεθώνης έκλεισε ο κύκλος των ενημερωτικών επαφών που είχε ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος με τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τον κ. Κουκοδήμο υποδέχθηκε στο δημαρχείο Μεθώνης στο Μακρύγιαλο Πιερίας ο δήμαρχος κ. Κώστας Αβραμίδης που ευχαρίστησε θερμά τον βουλευτή του νομού για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία που είχαν στη διάρκεια της θητείας του και την προώθηση όλων των θεμάτων που απασχόλησαν το δήμο.



Ο κ. Αβραμίδης, σημείωσε στη συζήτηση που αναπτύχθηκε, τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι δήμοι τους τελευταίους μήνες με την περικοπή των τακτικών τους εσόδων, τη διακοπή των χρηματοδοτικών προγραμμάτων και της συνέχισης χρηματοδοτήσεων.

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη νέα σελίδα των δήμων, περιμένουμε την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης αλλά είμαστε κυριολεκτικά στον «αέρα» μήνες πριν, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμίδης και συμπλήρωσε: «Η κατάσταση είναι τραγική»

Ο κ. Κουκοδήμος από την πλευρά του, τόνισε πως η ίδια εικόνα  και η ίδια αγωνία επικρατούν σε όλους τους δήμους της Πιερίας, που βρίσκονται αντιμέτωποι σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και με αδυναμία κάλυψης των λειτουργικών τους δαπανών.

Ο κ. Κουκοδήμος τέλος, ευχαρίστησε με τη σειρά του τον δήμαρχο Μεθώνης για την πολύ καλή συνεργασία και ευχήθηκε στον ίδιο και το δημοτικό συμβούλιο να φέρουν σε πέρας  τη θητεία τους με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου