Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

•    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 
•    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΦΑΣ
•    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΠΙΣΤΗΣ


Στις τοπικές εκλογές του Νοέμβρη θα εκλεγούν όργανα της κρατικής τοπικής διοίκησης και όχι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι κοροϊδία ο όρος αυτοδιοίκηση. Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν πως είναι «ανεξάρτητοι», «αδέσμευτοι», κ.λ.π. Χρησιμοποιούν την ταμπέλα της ανεξαρτησίας για να πάρουν ψήφους και να τις καταθέσουν στα κόμματά τους.


Εμείς δεν κρυβόμαστε. Οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι υπάλληλοι του λαού και όχι του κράτους ή της εκάστοτε κυβέρνησης. Σε τούτη την περίοδο αυτό που χρειαζόμαστε δίπλα μας είναι ασυμβίβαστους αγωνιστές, αποφασισμένους να τα βάλουν με τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, αδιάλλακτους υπερασπιστές των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η αποχή δεν είναι λύση. Η λαϊκή οργή, η αγανάκτηση, ο θυμός, θα πρέπει με τη συμμετοχή να μετατραπεί σε τιμωρία αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της
«Λαϊκής συσπείρωσης». Αν θέλεις να αρχίσουν τα πράγματα να αλλάζουν προς όφελός σου, προς όφελος της οικογένειας και των παιδιών σου, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μην ακολουθήσεις την πεπατημένη.
Μην ενισχύσεις τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας τους υποψήφιους δημάρχους & Περιφερειάρχες που στηρίζουν, γιατί κι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι για τις ασχήμιες που υπάρχουν στον τόπο μας, για την επιδείνωση της ζωής σου. Πες δυνατό όχι στο μνημόνιο, στα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα στο Ασφαλιστικό, στο εισόδημα σου, στην Υγεία, στην Παιδεία, στο Περιβάλλον.

Δοκίμασε τώρα τον δρόμο της ανυπακοής, της λαϊκής αντεπίθεσης, ενίσχυσε την πάλη και τη συμμαχία για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που υπηρετεί το λαό και όχι τα μονοπώλια, για τη λαϊκή εξουσία. Για να έχεις Περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη  και Δήμαρχο που αντιπαλεύουν τα αντιλαϊκά μέτρα και θα διεκδικούν τα δικαιώματά σου.

Κάνε το βήμα τώρα!
Δώσε δύναμη στη λαϊκή πάλη και προοπτική!
Ενίσχυσε τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου